Våra företagskunder och branschlösningar

Smart Grid – Morgondagens intelligenta elnät.

devolo Smart Grid är maskinvarutillverkaren för det intelligenta elnätet (Smart Grid). Vi kan erbjuda kommunikations- och säkerhetslösningar från ett och samma ställe. Som teknikpionjärer är vi sedan flera år tillbaka världsledande på marknaden för Powerline-produkter och en tillförlitlig partner åt energileverantörer, nät- och mätaroperatörer. devolo – En stark partner för framtidens krav på smarta lösningar.Smart Grid – Morgondagens intelligenta elnät.
devolo Smart Grid är maskinvarutillverkaren för det intelligenta elnätet (Smart Grid). Vi kan erbjuda kommunikations- och säkerhetslösningar från ett och samma ställe. Som teknikpionjärer är vi sedan flera år tillbaka världsledande på marknaden för Powerline-produkter och en tillförlitlig partner åt energileverantörer, nät- och mätaroperatörer. devolo – En stark partner för framtidens krav på smarta lösningar.

Skräddarsydda lösningar åt våra partners i telekombranschen

Med mer än 15 års erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda lösningar för särskilda krav i olika länder och hjälper er att ta fram den bästa lösningen för just era kunder. 

Vi gör försäkringar smarta

Försäkringsbranschen håller på att förvandlas. Digitaliseringen vänder upp och ner på de välbeprövade affärsmodellerna. Nu har försäkringsbolag chansen att hitta en ny roll; att gå från att vara skadereglerare till att bli ”skadeförebyggare” och en partner i vardagen. Anledningen: Smart Insurance-tjänster. De kombinerar intelligent teknik med individuella försäkringspaket och tjänster för nödsituationer. För ökad säkerhet, bättre skadeförebyggande åtgärder, bättre kundrelationer – och ökad omsättning.

Vi ger ert företag en energikick

devolo erbjuder energileverantörer skräddarsydda lösningar så att de snabbt och enkelt kan ta klivet in på framtidens Smart Home-marknad. Genom att utöka sina tjänster med devolo Home Control gör energileverantörerna sitt utbud mer attraktivt och skapar mervärde för sina kunder. Smart Home-lösningen från devolo är perfekt lämpad för att både värva nya och behålla befintliga kunder.

Affärslösningar för företag

Etablerat företag eller start-up? Alla företag har olika nätverksbehov. I äldre byggnader går det oftast bara att upprätta anslutningar via radiolänk eller Powerline. För dessa har vi välbeprövade, tillförlitliga och säkra lösningar som är enkla att använda – från minsta lilla datapunkt till molnet.