Välkommen till devolo Magics fantastiska värld

devolo Magic – framtidssäkert och effektivt

Ökad stabilitet, bättre räckvidd och en hastighet på upp till 2 400 Mbps ger dig fantastiska multimediaupplevelser och gör att du kan njuta av nätet utan att behöva kompromissa. Du som älskar att streama, spela onlinespel eller bara surfa runt har nu möjligheten att uppleva morgondagens hemmanätverk. Den nya produktlinjen från marknadsledaren är framtidssäker och innovativ. VR-äventyr, digitalt molnkontor eller onlinespel: Med devolo Magic lägger du redan idag grunden för framtidens digitala hem. Innovativa tekniker ger god prestanda, säkerhet och den komfort du kommit att förvänta dig av devolo. Med devolo Magic revolutionerar devolo den beprövade Powerline-tekniken och hela nätverksmarknaden – så att du får tillgång till morgondagens teknik redan idag.

Med devolo Magic har den digitala framtiden redan blivit verklighet

Ultra-HD och 8K

Den första tv-apparaten med 8K är redan här. Upplösningen är fyra gånger så hög som hos en TV-apparat med Ultra-HD. Var med du också när de första sändningarna och sportevenemangen streamas i 8K. Med devolo Magic får du tillgång till bandbredd så det räcker och blir över.

Virtual Reality

Dyk ner i fantastiska virtuella världar med devolo Magic. Actionäventyr i 360 grader eller livesända festivaler: Tack vare en stabil internetanslutning och Virtual Reality befinner du dig mitt i händelsernas centrum och upplever allt på nära håll – något som du tidigare bara kunnat drömma om.

Onlinespel

Njut av spelandet utan att det laggar: Med en PLC-hastighet på upp till 2 400 Mbps är du med devolo Magic redo även för framtidens spel. Tack vare den innovativa tekniken från marknadsledaren ger molnspel äntligen det nöje som utlovats.

Innovativ teknik med många fördelar

Mann im Arbeitszimmer arbeitet am Computer

Något för alla hushåll

 

devolo Magic-adaptern finns i två utföranden: en med, och en utan, WLAN-funktion. Respektive utförande finns även i två hastigheter: 1 200 Mbps och 2 400 Mbps. Båda varianterna garanterar en magisk internetupplevelse i toppklass.

Alla devolo Magic-adaptrar finns att köpa separat eller i praktiskt tvåpack: devolo Magic Starter Kit. För lägenheter på ca 90 kvm och uppåt tillhandahåller devolo dessutom alla enheter med WLAN-funktion i behändiga Multiroom Kit med tre adaptrar vardera.

Powerline-teknik med framåtblickande G.hn-standard.

 

devolo Magic-adaptern är kompatibel  med alla andra G.hn-kompatibla produkter och gör den revolutionerande och beprövade Powerline-tekniken ännu framtidssäkrare.

Tumma inte på flexibiliteten. devolo Magic-adaptern är kompatibel med alla routrar på marknaden och kan när som helst kompletteras med ytterligare en devolo Magic-adapter.  Ett devolo Magic-nätverk kan existera parallellt med ett befintligt dLAN-nätverk.

Bekväm styrning med devolo-appen

 

Med den nya devolo-appen har du alltid ditt devolo Magic-nätverk inom räckhåll. Du kan hålla koll, både via smartphone och surfplatta. Vår praktiska ”Installationsguide” hjälper dig ställa in ditt devolo Magic-nätverk, steg för steg. 
Dessutom kan du tack vare individuella konfigurationsmöjligheter skapa ett helt unikt hemmanätverk. Ställ in praktiskt åtkomst för dina gäster eller använd tidsstyrningen för att anpassa nätverket efter dina egna behov. 

Den senaste WLAN-tekniken Wireless AC

 

Fyra antenner ser till att devolo Magic WiFi-adaptern kommunicerar på WLAN-frekvenserna 2,4 och 5 GHz samtidigt. På så sätt får du ett robust hemmanätverk, som du alltid kan utnyttja maximalt, även när du rör på dig. Mesh-systemet gör att du får ut mer av ditt WLAN.

Alla devolo Magic WiFi-adaptrar är utrustade med den senaste WLAN-standarden Wireless AC.  I moderna mesh-nätverk ser WLAN-funktioner som t.ex. roaming till att din smartphone alltid har en förbindelse med den starkaste accesspunkten – för en trådlös och snabb WLAN-anslutning i hela huset. Och tack vare AirTime Fairness har snabba enheter förtur i nätverket och slipper vänta på långsammare enheter.

Unboxing av devolo Magic 2

Tidningen M3 packar upp nya Magic 2 WiFi Multiroom Kit. Vi får se vad som är i kartongen och hur mobilappen ser ut. Och vad som gör att du kan få ett riktigt snabbt och stabilt wifi-nätverk i hela bostaden.

Med dessa produkter får du tillgång till morgondagens teknik redan idag.

devolo Magic 2 WiFi next

 • Via elnätet överförs internet genom väggar och tak till alla rum. Mer tillförlitlig än någon annan repeater!
 • Nu med Access Point Steering – surfa ännu smidigare och mellan olika rum – utan avbrott i anslutningen. Din enhet ansluts automatiskt med den starkaste WiFi-signalen.
 • Bättre mottagning tack vare nya Multi-User MIMO.

devolo Magic 1 WiFi mini

 • Enkel och diskret:  låter starka prestanda tala för sig själva.
 • Smart Mesh-anslutning: För en heltäckande, stabil anslutning med upp till 1 200 Mbit/s.
 • Stabilt genom elnätet: ger dig internet med den starkaste anslutningen.

devolo Magic 2 LAN triple

 • Maximal på alla sätt: Maximal gigabit LAN-port med maximal hastighet på 2 400 Mbps.
 • Mediaupplevelser i toppklass: De tre gigabit LAN-portarna ger plats för dina viktigaste mediaenheter.
 • Innovativ standard: Revolutionen för den beprövade Powerline-teknologin, nu med framtidssäkrad G.hn-bas.

devolo Magic 1 LAN

 • Tillförlitligt och snabbt internet tack vare Powerline i varje hörn av ditt hem.
 • Highspeed på maximalt 1200 Mbit/s för din digitala frihet.
 • En Gigabit LAN-anslutning för stationära enheter som smart tv, spelkonsol eller dator.