Produktdetaljer

Strömning, gaming, home-office eller virtual reality – vad du än vill göra, nu eller i framtiden, med devolo Magic 1 LAN är du rustad för den avlägsna framtiden redan idag. Njut av en magisk multimediaupplevelse: Den innovativa Powerline-teknologin ger dig snabbt och tillförlitligt nät i alla rum. Med fantastiska hastigheter på upp till 1200 Mbit/s, även över avstånd på upp till 400 meter. Anslut dina stationära enheter som smart tv eller spelkonsol via Gigabit-LAN-anslutningen.

 

Vänligen notera: devolo Magic använder den innovativa G.hn-tekniken, som erbjuder de högsta överföringshastigheterna. Adaptrarnas fulla effekt kan därför bara användas i en G.hn-miljö, om inga andra PLC-adaptrar används parallellt.

 

devolo Magic - Wi-Fi överallt i ditt hem

Här pågår i ordets rätta bemärkelse magi, för devolo Magic förvandlar ditt hem till ett futuristiskt multimediatempel, som redan idag är redo för den avlägsna framtiden. Och ger helt enkelt så mycket mer – mer hastighet, mer stabilitet, mer räckvidd, mer internetnjutning. Hämta världen till ditt hem och upplev magin tillsammans.

Magic LAN 1 är perfekt lämpad för följande användningar

Molnkontor

Oemotståndligt snabbt, säkert och pålitligt – förse hemmakontoret med en fantastisk internetanslutning och få jobbet gjort. Med devolo flyttar den digitala framtiden in på ditt hemmakontor: devolo Magic 1 LAN fokuserar på säkerhet och superhög datagenomströmning – så kan du ta hand om resten.

UHD-streaming

Upptäck äkta digital frihet: Med devolo Magic 1 LAN njuter du av storfilmerna i fantastisk 8K-upplösning – Låt pixlig bild ersättas av riktig skärpa. Din smart-TV ansluts enkelt till devolos fantastiska hemmanätverk så att du kan få en försmak av framtidens multimediaupplevelser.

Multiplayer-spel

Dyk ner i onlinespelens värld tillsammans med vännerna – devolo gör det möjligt. Anslut din spelkonsol eller PC till fantastiskt internet från vägguttaget. Låt spelandet börja – om du så vill spela själv eller mot andra. Tack vare en hastighet på 1200 Mbps slipper du lagg och lång väntan.

Samlade fördelar

Fantastiska utsikter för den digitala framtiden i ditt hem

 

Kör igång direkt, för devolo Magic 1 LAN är utrustad med smart plug & play. Packa upp, sätt in och få fantastisk anslutning. I en handvändning har du förresten god överblick över alla devolo Magic-adaptrar med hjälp av den nya, innovativa devolo-appen.

Strömning, gaming, home-office, virtual reality. Online, i molnet, i nätverket – oavsett om det är med surfplatta, smartphone, laptop, smart tv, spelkonsol eller annan enhet: Allt är möjligt, så också i framtiden.

På osynliga banor

 • På osynliga banor: Den innovativa Powerline-teknologin ger dig den snabbaste och mest tillförlitliga vägen till nätet – för multimedianjutning i högsta klass
 • Fantastisk hastighet: Upplev digital frihet med highspeed på maximalt 1200 Mbit/s.
 • Ansluter alla: Anslut dina stationära enheter som smart tv, spelkonsol eller dator via Gigabit-LAN-anslutningen.

Har tänkt på alt

 • Har tänkt på alt: I och med det integrerade eluttaget med barnsäkring går inget eluttag förlorat.
 • Går långväga: Överbryggar extrema avstånd, upp till 400 meter, så att du alltid har en kraftfull anslutning. Från källaren, från vinden, ända till garaget – överallt i hela ditt hem.
 • Praktiska extrafunktioner: Barnsäkring, gäst-WLAN, tidsstyrning och Config-Sync är integrerade.

Innovativ standard

 • Innovativ standard: Revolutionen för den beprövade Powerline-teknologin, nu med framtidssäkrad G.hn-bas.
 • Utomordentlig utveckling: Certifierad av HomeGrid Forum.
 • Säker kryptering via en knapptryckning: 128 Bit AES för Powerline-anslutningen.

Innovativ standard

Revolutionen för den beprövade Powerline-teknologin, nu med framtidssäkrad G.hn-bas.

 

Strömning, gaming, home-office eller virtual reality – vad du än vill göra, nu eller i framtiden, med devolo Magic 1 LAN är du rustad för den avlägsna framtiden redan idag. Njut av en magisk multimediaupplevelse: Den innovativa Powerline-teknologin ger dig snabbt och tillförlitligt nät i alla rum.

För Magic 1 LAN rekommenderar vi följande LAN-enheter:
 • Nätverkslagringen
 • Skrivaren
 • Dator
 • Spelkonsol
 • Smart TV

Operativsystem som stöds
 • från Windows 7
 • från Mac OS X 10.9
 • från Ubuntu-Linux 14.04

Leveransomfattning

Single adapter
 • 1x devolo MAGIC 1 LAN Adapter
 • 1x Ethernet cable (2m)
 • 1x installation guide

Starter Kit
 • 2x devolo MAGIC 1 LAN Adapter
 • 2x Ethernet cable (2m)
 • 1x installation guide

Min Powerline-adapter blir väldigt varm. Ska jag dra ut den ur uttaget varje dag efter användning?

Den höga effekten och den kompakta designen gör att adaptrarna kan bli varma. Det är dock inget farligt och leder inte heller till högre strömförbrukning.

Är Magic-enheterna kompatibla med äldre dLAN-enheter?

dLAN-enheter stöds inte av den nya generationen.

Kan dLAN- och Magic-nät användas tillsammans?

Det parallella användandet av olika tekniker kan påverka nätverksprestandan negativt. Det bästa resultatet erhålls med endast Magic-produkter i nätverket.

Hur installeras Magic-enheterna?

Enheterna ansluts automatiskt, du behöver inte göra någonting.

Är mitt hemnätverk med Magic-enheter automatiskt säkert efter första installationen?

Ja. Alla Magic-adaptrar arbetar säkert och krypterat.

Hur ändrar jag lösenordet för hemnätverket?

Du kan antingen ändra det via appen eller via Cockpit.

Installeras även förlängningsadaptrarna automatiskt?

Nej. Nya adaptrar måste anslutas till någon av de redan installerade adaptrarna. Välj först en adapter i det befintliga nätverket och tryck på krypteringsknappen på den nya adaptern.

Vilket slags maskinvara kan Magic-enheterna användas med?

Magic-enheterna kan användas med alla slags routrar och med HomeGrid Forum-certifierade produkter. Magic-enheter med wifi samarbetar med alla enheter med wifi-kapacitet.

Nedladdningar