Pressmeddelanden

Privatkunder

devolo släpper ny Android-app för smarta hem-serien Home Control

26.02.2018
devolo

Home Control från devolo är det enkla smarta hem-lösningen som erbjuder ett flertal funktioner inom säkerhet, energibesparing och bekvämlighet. Nu blir det ännu lättare för alla Androidanvändare att ha koll på sitt hem med den senaste versionen av Home Control-appen.

Privatkunder

devolo introducerar dLAN 1000 duo+

23.10.2017
devolo introducerar dLAN 1000 duo+

devolo lanserar nya dLAN 1000 duo+ som erbjuder 1000 Mbps via hemmets elledningar inklusive två Ethernet-portar. Perfekt när man vill koppla in en spelkonsol och en smart-TV på ställen i hemmet dit wifi-signalen inte når.

Privatkunder

Devolo på IFA 2017 - magin kring en perfekt internetanslutning

25.08.2017
devolo

Om ett par dagar öppnar IFA-mässan i Berlin sina portar. I hall 6.2, monter 129, presenterar Devolo en rad innovation nätverkslösningar för hemmet. Bland annat en ny gigabit Powerline-generation samt ett par stora uppdateringarna för smarta hemmet-serie Home Control.

Privatkunder

devolo introducerar smarta hem-lösning

14.06.2017
devolo introducerar smarta hem-lösning

devolo börjar sälja sin nya smarta hemmet-lösning med namnet Home Control på bred front. Den nya serien är baserad på trådlös Z-Wave-teknik och förvandlar vilket hem som helst till ett smart och energisparande hem på nolltid.

Privatkunder

devolos nya wifi-brygga ordnar trådlös motorväg till andra sidan hemmet

01.06.2017
devolos nya wifi-brygga ordnar trådlös motorväg till andra sidan hemmet

Tyska devolo lanserar nu en wifi-brygga - GigaGate - som skapar en trådlös förbindelse från hemmets router till en annan del av huset, till exempel TV-hörnan i vardagsrummet.En stabil och blixtsnabb internetuppkoppling är grunden för det moderna uppkopplade hemmet som vill kunna njuta av högupplöst…

Företag

devolo har levererat 25 miljoner dLAN® adaptrar och blir marknadsledare

17.02.2015
devolo

Med över 25 miljoner dLAN® adaptrar distribuerade når devolo ännu en milstolpe inom elnäts-segmentet och blir samtidigt global marknadsledare på området. Idag används dLAN® produkterna för anslutning av alla digitala enheter i hemmet. dLAN® ger snabb, stabil och säker dataöverföring tack vare…

Företag

devolo fulländar årets julklapp

25.11.2014
devolo

År efter år ligger det teknikprylar under granen. Oavsett om det är en surfplatta, tv eller spelkonsol så kräver nästan alla idag trådlöst internet. Med devolos WiFi adaptrar kan du få den bästa trådlösa uppkopplingen i varje rum - den ultimata presenten som fulländar julklapparna.

Privatkunder

devolo lanserar ny kraftfull WiFi-adapter för elnätet

14.11.2014
devolo lanserar ny kraftfull WiFi-adapter för elnätet

Nu lanseras nya dLAN® 1200+ WiFi ac, som kan ge upp till 1,2 Gbps. Tekniken kombinerar det snabbaste trådlösa nätverket med det mest kraftfulla hemmanätverket över elnätet. devolos dLan 1200+-modeller möjliggör en perfekt anslutning för alla mobila och stationära enheter i hemmet, oavsett i vilket…

Mässa

devolo på IFA: dLAN® 1200+ WiFi ac - Gigabit Powerline möter WiFi ac

28.08.2014
devolo

Du har väl inte glömt att devolo är på IFA i år? Utöver de nya smartahemlösningarna i devolos Home Control-linje och den nya rekordsnabba powerlineadaptern dLAN® 1200+ presenterar devolo ytterligare en nyhet: dLAN® 1200+ WiFi ac, där devolo kombinerar den snabbaste powerlinetekniken på upp till 1,2…

Om oss

"devolo gör hemmet intelligent och elnätet smart. Tack vare Powerline-adaptern från devolo kan privatkunder få höghastighetsinternet i varje rum. Med devolo Home Control upptäcker kunderna även möjligheterna med det smarta hemmet – Det går snabbt att installera, kan anpassas efter egna önskemål och styrs smidigt via din smartphone. devolo grundades 2002 och har för tillfället omkring 330 medarbetare. Det världsledande företaget på Powerline-området är verksamt i 19 olika länder, både med egna dotterbolag och genom partners."
Läs mer om devolo

Är du journalist…

och vill ha mer information? Hör av dig till någon av våra presskontakter!

devolos presskontakter

Consumer Business

Marcel Schüll

+49 (0)241 18279-514

marcel.schuell@devolo.de