Pressmeddelanden

Mässa / 14.02.2012

Devolo på CeBIT 2012: Premiär för Devolos nya powerline-portfölj för proffs

devolo

På CeBIT 6-10 mars är det premiär för Devolos nya produktlinje dLAN® Professional. Det är avancerade produkter för powerline - nätverk via elnätet - för främst professionell och kommersiell användning.

återförsäljare och leverantörer. Nya dLAN® Professional innehåller flera innovativa produkter som presenteras på CeBIT:

dLAN® 200 AVpro Wireless N

Ansluter både kabelbaserade och trådlösa enheter med hjälp av WLAN-funktionalitet och triple ethernet-gränssnitt. Andra finesser är fjärrstyrning, differentierade tillgång till olika användargrupper och upprättande av virtuella nätverk genom stöd för multi-SSID och VLAN.

dLAN® 500 AVpro UNI

Nätverksadapter som gör det möjligt att skapa ett nätverk genom att använda husets befintliga kablar, både elnät och koaxialkablar. Ger en stabil kommunikation med en hastighet upp till 500 megabit per sekund, vilket kan jämföras med traditionella ethernetkablar som ger upp till 100 megabit per sekund.

dLAN® 200 AVpro DINrail

Powerline med DIN-skena. Adaptern kan enkelt kopplas in direkt i proppskåpet på alla tre faser och ger därmed internetuppkoppling i hela huset via alla eluttag. Den passar för såväl bostäder som kontor. Utöver tillgång till bredband i hela byggnaden ger adaptern även andra "smarta" möjligheter, till exempel att ansluta energimätsystem och få tillgång till löpande information om energiförbrukning. Finns på den svenska marknaden sedan hösten 2011.

Under CeBIT-mässan finns Devolo i Hall 15, monter H43.