Pressmeddelanden

Mässa / 10.03.2014

Premiär för devolo Home Control och nya Powerlinelösningar för specialiserade kanal- och elektronikförsäljare på Light+Building 2014

devolo

devolo presenterar sina första powerlinelösningar för kanalen och elektronikåterförsäljare under Light+Building-mässan 2014. På mässan, i Frankfurt den 30 mars - 4 april, kommer devolo att för första gången visa upp devolo Home Control - en ny produktlinje för smarta hem. Den nya produktlinjen ska vara lätt att använda och ge en väldigt smidig användarupplevelse, vid exempelvis installation och utvidning. devolo introducerar också nya powerlinelösningar, så man kan nätverka enkelt via husets elledningar med dLAN® 650. dLAN®-adaptrar med Wi-Fi-funktionalitet står i centrum när devolo deltar i Light+Building-mässan i år, vid sidan av de nya adaptermodellerna dLAN® 650+ och dLAN® 650 triple+.

Introduktion av devolo Home Control för smarta hem

Home Control är devolos nya produktlinje för smarta hem. Lösningarna täcker alla huvudområden för ett smart hem, och tack vare den modulära designen kan de också anpassas individuellt till varje hushåll. devolo har fokuserat på grundläggande behov inom säkerhet och kontroll som täcker de viktigaste kraven för ett smart hem. Idag kämpar konsumenter ofta med höjda energikostnader och ett huvudfokus vid utvecklingen av Home Control var därför effektiv energianvändning. Home Control lanseras som en självständig produktlinje vid sidan av devolos linje av dLAN® Powerline-adaptrar. Precis som powerlinelösningarna, byggs den på öppen arkitektur baserad på internationell standard. På Light+Buildning 2014 kommer devolo att för första gången visa upp den nya produktlinjen för mässbesökare.

Powerlinelösningar för kanalen och elektronikförsäljare

devolo har framför allt skapat denna produktlinje för kanalen och elektronikförsäljare inom dLAN®. De olika produkterna riktar sig mot såväl konsumenter som för kommersiellt bruk. dLAN® förenar konsultkompetenser från experter på plats med tjänster som ger ett mervärde, till exempel en treårsgaranti.

dLAN® 650 - det snabbaste powerline-hemnätverket

devolo introducerar två nya dLAN® adaptrar på Light+Buildning, dLAN® 650+ och dLAN® 650 triple+ med en hastighet på hela 600 Mbps. Adaptrarna använder patentsökt range+-teknik som förbättrar hemnätverkets prestanda, tack vare en jordkabel. Båda adaptrarna har en integrerad elkontakt med störningsfilter och olika nätverksanslutningar; dLAN® 650+ har en gigabit LANport medan dLAN® 650 triple+ har tre stycken gigabit-nätverksanslutningar.

Powerline möter Wi-FI för perfekt mottagning hemma och på kontoret

devolos produktlinje dLAN® innehåller två powerlinebaserade Wi-Fi-lösningar. Som nätverkscenter garanterar dLAN® pro 500 Wireless+ den bästa möjliga Wi-Fi-mottagningen i företags allmänna utrymmen. Adaptern har tre ethernetportar och Wi-Fi N med antenner kopplade till ett MIMO-system. Den har också en integrerad elkontakt med störningsfilter som gör det möjligt att direkt ansluta sig till terminaler eller grenuttag. Adaptern gör det möjligt för smarttelefoner, surfplattor och bärbara datorer att enkelt ansluta sig till nätverket. dLAN® pro 500 Wireless+ kan konfigureras och underhållas med verktygen dLAN® AVpro. Detta högpresterande och fjärrstyrda verktyg är ett värdefullt stöd för administratörer som konfigurerar och underhåller powerlinenätverket.

dLAN® 500 WiFi är designad som en kostnadseffektiv Wi-FI-anslutningspunkt för hemmabruk. Den stödjer Wi-Fi n-standard och erbjuder nätverksanslutning för stationära datorer och annan hemelektronik.

devolo OEM-lösningar för effektiv integration av powerline

En del av devolos OEM-projekt är att de tillhandahåller utvecklings- och tillverkningsexpertis på hög nivå. Under Light+Buildning 2014 kommer devolo att fokusera på de nya Home Control-lösningarna samt de olika adaptermodellerna. Som marknadsledande inom hemnätverk via powerline litar många välkända telekomföretag och säljorganisationer på devolo när det kommer till tillverkningen av deras PLC-produkter.

devolo ser fram mot besök i sin monter under Light+Buildning 2014 i Frankfurt, Tyskland, den 30 mars till 4 april - de kommer att finnas i monter nummer C56 i 9.0-hallen. Walter Krott, affärsutvecklingsdirektör berättar gärna mer om de nya lösningarna under mässan. Vill man boka ett möte på plats är det bara att maila: walter.krott@devolo.de.