Repeatern för alla som vill förstärka sitt WiFi snabbt och enkelt

  • Helt enkelt mer räckvidd för ditt WiFi
  • Högre prestanda med WiFi 6-standard
  • Överföringshastigheter på upp till 3 000 Mbit/s
  • Passar till alla enheter och för alla användningar
  • Kompatibel med alla routrar
  • Koppla in, tryck på knappen, klart
  • 3 års garanti

devolo-garanti: WiFi på 5 minuter

Anslut, tryck på knappen, surfa! devolo-garantin: starkare WiFi utan komplicerad installation.

Koppla in. Klart. WiFi.

Den bästa mottagningen för smarttelefoner, surfplattor och datorer i ditt favoritkrypin – på hemmakontoret, i vardagsrummet eller i köket. Den kompakta repeatern passar diskret i alla uttag i huset. Helt utan tekniskt krångel.

 

Denna devolo Repeater med det bästa förhållandet mellan pris och prestanda är kompatibel med alla WiFi-routrar och förstärker ditt WiFi avsevärt. Koppla in, tryck på knappen, klart.

Förstärk ditt WiFi med WiFi 6

Med devolo WiFi 6 Repeater 3000 får ditt WiFi ny fart. WiFi 6-standarden förflyttar smarttelefoner, datorer, surfplattor och spelkonsoler till omkörningsfilen på datamotorvägen. Så blir din digitala vardag med videokonferenser och online-streaming roligare.

WiFi 6 Sticker

WiFi 6

Nya standarder ger snabbare WiFi, mer stabilitet och högre datahastigheter i nätverk med hög aktivitet. Perfekt vid parallell användning av flera enheter.

Mesh Sticker

Mesh WiFi

Repeatern är en bra grundsten i ett starkare WiFi-hemnätverk där ytterligare produkter från devolo kan anslutas. På så sätt går det att steg för steg skapa ett smart devolo Mesh-nätverk med mesh-funktioner. 

Smartphone Sticker

Home Network App

Exakt konfiguration av barnskydd, tidsreglering eller gäst-WiFi. Med devolo WiFi 6 Repeater 3000 kan du anpassa allt efter dina behov i en handvändning. Via appen (iOS, Android) och webbgränssnittet har du alltid åtkomst till alla funktioner.

Ethernet Port Sticker

Inbyggd nätverksanslutning

En gigabit-nätverksanslutning för stationära enheter som t.ex. mottagare, smart-TV eller spelkonsoler.

Security Sticker

Högsta säkerhet

Produkter från devolo har de senaste krypteringsstandarderna WPA2/WPA3 (bankstandard) och säkerställer därmed att dina uppgifter är skyddade.  

Multiroom WiFi Sticker

Användning som WiFi-åtkomstpunkt

Har du åtkomst till ett nätverk i rummet, men inget WiFi? devolo WiFi 6 Repeater 3000 kan även användas som åtkomstpunkt.

Modern teknik för mer nöje

Med WiFi 6 Repeater 3000 ger dig devolo starkt och stabilt WiFi i hela huset. devolo utvecklar produkter som sätter standarder för miljontals kunder över hela världen.

 

Repeatern har en 2x2 MIMO-antennkonfiguration. I kombination med WiFi 6 går det därför att uppnå en WiFi-styrka på upp till 3 000 Mbit/s (2 400 Mbit/s, 5 GHz och 574 Mbit/s, 2,4 GHz).

Leveransomfattning


1x devolo WiFi 6 Repeater 3000

1x Installationsinstruktioner

Downloads

Firmware WiFi 6 Repeater 3000