Repeater med höga prestanda, WiFi 6 och mesh-WiFi

  • Helt enkelt mer räckvidd för ditt WiFi
  • Högre prestanda med WiFi 6-standard
  • Överföringshastigheter på upp till 5 400 Mbit/s
  • Flera antenner möjliggör fyra parallella anslutningar
  • Passar till alla enheter och för alla användningar
  • Kompatibel med alla routrar
  • Hölje som kan placeras var som helst
  • Koppla in, tryck på knappen, klart
  • 3 års garanti
devolo WiFi 6 Repeater 5400

devolo-garanti: WiFi på 5 minuter

Anslut, tryck på knappen, surfa! devolo-garantin: starkare WiFi utan komplicerad installation. 

Maximalt enkelt. Maximalt förstärkt.

En riktig power-repeater för alla som vill förstärka sitt WiFi snabbt och enkelt och vill satsa på WiFi 6 med maximal utrustning.

WiFi har aldrig varit enklare

Den snygga WiFi 6-turbon kan placeras var som helst och optimerar mottagningen för smarttelefonen, surfplattan och datorn på din favoritplats – oavsett om det gäller hemmakontor, vardagsrum eller kök. Just denna toppmodell från devolo kan dessutom tack vare WPS användas direkt och fungerar tillsammans med alla WiFi-routrar.

devolo WiFi 6 Repeater 5400

WiFi-förstärkning med WiFi 6

devolo WiFi 6 Repeater 5400 ger dig i en handvändning WiFi i hela huset med garanterad höghastighet. Oavsett om det gäller att surfa på en surfplatta eller 4K-streaming på smart-TV: tack vare en datahastighet på upp till 5 400 Mbit/s och bred täckning med modern WiFi 6-standard får varje terminalenhet en blixtsnabb internetanslutning.

WiFi 6 Sticker

WiFi 6

Nya standarder ger snabbare WiFi, mer stabilitet och högre datahastigheter i nätverk med hög aktivitet. Perfekt vid parallell användning av flera enheter.

Mesh Sticker

Mesh WiFi

Repeatern är en bra grundsten i ett starkare WiFi-hemnätverk där ytterligare produkter från devolo kan anslutas. På så sätt går det att steg för steg skapa ett smart devolo Mesh-nätverk med mesh-funktioner. 

Smartphone Sticker

Home Network App

Exakt konfiguration av barnskydd, tidsreglering eller gäst-WiFi. Med devolo WiFi 6 Repeater 5400 kan du anpassa allt efter dina behov i en handvändning. Via appen (iOS, Android) och webbgränssnittet har du alltid åtkomst till alla funktioner.

Ethernet Port Sticker

Två gigabit LAN-anslutningar

Integrerade nätverksanslutningar för stationära enheter som t.ex. mottagare, smart-TV eller spelkonsoler.

Security Sticker

Högsta säkerhet

Produkter från devolo har de senaste krypteringsstandarderna WPA2/WPA3 (bankstandard) och säkerställer därmed att dina uppgifter är skyddade.  

Multiroom WiFi Sticker

Användning som WiFi-åtkomstpunkt

Har du redan nätverksanslutning i ett rum, men inget WiFi? devolo WiFi 6 Repeater 5400 kan även användas som accesspunkt.

Stark utrustning för bästa anslutningar

WiFi 6 Repeater 5400 från devolo uppfyller med sin starka överföringskapacitet alla önskemål och ger stabilt WiFi i hela huset. devolo utvecklar produkter som sätter standarder för miljontals kunder över hela världen.

 

I sitt eleganta desktoputförande har WiFi 6 Repeater 5400 en 4x4/2x2-antennkonfiguration. I kombination med WiFi 6 går det att uppnå en WiFi-styrka på upp till 5 400 Mbit/s via sex strömmar (4 800 Mbit/s, 5 GHz och 574 Mbit/s, 2,4 GHz).

Leveransomfattning


1x devolo WiFi 6 Repeater 5400

1x Power Supply

1x Installationsinstruktioner

Downloads

Firmware WiFi 6 Repeater 5400